Sommeren er på sit højeste, og vejret er som altid meget omskifteligt. En dag hedebølge, og de næste dage meget beherskede temperaturer, DANSK sommervejr når det er bedst.

I år har Danmark været vært for 1. etape af Tour de France, en stor oplevelse for mange danskere, og også her i Haderslev kunne vi mærke suset af cykelrytterne der kom forbi.

I skrivende stund, ser det ud til at danske Jonas Vingegaard løber af med sejren, en fantastisk indsats som mange danskere med god grund er stolte af.

Vi vil deltage i Kulturnatten i Sønderborg fredag den 19. august, og ser frem til at hilse på vore medlemmer, både nye og gamle, vi håber vi ses på havnen hvor vi står med vores telt.

Vi vil stå med en stand ved lysteltet til Stafet for Livet i Haderslev, lørdag den 10.september. Stafet for Livet har et par tusinde deltagere, der hvert år samler penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Vi ønsker alle vore medlemmer en dejlig sommer.

På vegne af bestyrelsen,

Bliv medlem

Vi har brug for dig

Se kalenderen

Skal du med?

Se det hele

HER

Allerede medlem?

Opdater dine oplysninger

Bestyrelsen

Hvem er vi?

Og hvorfor gør vi det?

Læs om os her

Dit bidrag tæller

Som medlem i Støtteforeningen for Hospice Sønderjylland bidrager du til at udbrede kendskabet til Hospice-sagen samt yde økonomisk støtte til udgifter, som ikke dækkes af den almindelige drift.

  • støtte til frivilligt arbejde på Hospice Sønderjylland

  • indkøb af inventar og udsmykning

  • yde økonomisk støtte til diverse aktiviteter for patienter på HospiceSønderjylland

  • være talerør i forhold til diverse myndigheder

  • yde økonomisk støtte til uddannelse og udviklingsaktiviteter for personalet